Pedro, Rik, Jelle, Koen en Jeroom dit najaar met nieuwe comedy, nieuwe reality en nieuwe panelshow op VIER, dagelijks Love Island met Viktor op VIJF

Pedro, Rik, Jelle, Koen en Jeroom dit najaar met nieuwe comedy, nieuwe reality en nieuwe panelshow op VIER, dagelijks Love Island met Viktor op VIJF

Programmadirecteur Annick Bongers: "Hoewel covid de afgelopen maanden iedereen in de ban hield, verraste VIER kijkers en adverteerders met de ontwikkeling van de steeds populairdere dagelijkse De Container Cup met Pedro Elias en het opvallende frisse nieuwe leven van Het Rad met Peter Van de Veire. Dit najaar zet VIER nog meer in op vernieuwing met maar liefst zes volledig nieuwe programma-formules: Woestijnvis werkte de afgelopen maanden aan de creatieve ontwikkeling van nieuwe comedy in De Anderhalve Meter Show met Koen Depoorter, Rik Verheye en Jelle De Beule. Terwijl Pedro Elias met Opvoeden Doe Je Zo dit jaar een tweede volledig nieuw programma maakt. Otto-Jan Ham zeilt met vijf bekende vrienden Over De Oceaan, terwijl VIER net voor de toekenning van de Michelinsterren enkele jonge Vlaamse sterrenchefs volgt vooraleer dit najaar het finale verdict volgt in Ja, Chef!. Jeroom maakt zijn debuut bij jong en oud als presentator van Junior Bake Off, terwijl Peter Boeckx de ongeziene kant van de advocatuur laat zien in Justice For All. Terwijl kaskrakers De Rechtbank, Niveau 4 Gent, De Slimste Mens ter Wereld en Gert Late Night een nieuw seizoen starten, legt Viktor Verhulst dit najaar op VIJF dagelijks de avonturen bloot van de bewoners op Love Island."

DIT NAJAAR OP VIER

De Anderhalve Meter Show (NIEUW)

Story image

Helemaal nieuw en vooral helemaal coronaproof is De Anderhalve Meter Show. Een sketch-programma van Woestijnvis voor VIER waarbij de social distancing – zoals het nieuwe normaal ons zonneklaar voorschrijft- ten allen tijde moet gerespecteerd worden. In De Anderhalve Meter Show blijven acteurs dus steeds en minstens op anderhalve meter van elkaar en daar wordt bijzonder streng op toegezien door de FOD Volkgezondheid én door twee virologen die we voorlopig Marc en Steven noemen. En dat blijkt al snel een stevige uitdaging als er een sketch moet ingeblikt worden aan een circustrapeze of als er een hartmassage moet gegeven worden. 

In De Anderhalve Meter Show zal de kijker voor het eerst kennismaken met de cast van de reeks Nonkels die in het najaar van 2021 wordt gedraaid. In deze meta-bubbel zit een mix van gevestigde waarden en talentvolle nieuwkomers zoals Charlotte Vandermeersch, Isabel Van Hecke, Silke Thorrez, Rik Verheye, Koen De Poorter en Jelle De Beule

Opvoeden Doe Je Zo (NIEUW)

Story image

Na het succes van De Container Cup maakt Pedro Elias dit najaar een tweede, gloednieuw familieprogramma voor VIER: Opvoeden Doe Je Zo, een unieke en vooral humoristische show vol entertainment waarin Pedro de Vlaming gidst doorheen de jungle die opvoeding heet. Daarom ontvangt Pedro in zijn studio elke week twee kinderen tussen 6 en 9 jaar en geeft hen de kans om iets te doen wat ze bij hun eigen geboorte niet konden: hun eigen bekende ouders kiezen. Gedurende 45 minuten krijgen de BV-ouders de voogdij over het kind in kwestie en wagen ze zich als nieuw samengesteld gezin aan een zoektocht naar de ideale opvoeding. Opvoeden Doe Je Zo, vanaf donderdag 3 september op VIER.

Opvoedkundige dilemma’s worden voor eens en voor altijd opgelost, anekdotes en foto’s uit de kindertijd van de BV’s worden opgerakeld en iedereen komt te weten hoe kinderen elders in de wereld grootgebracht worden. Ook brengen de BV’s naar best vermogen de kinderen alles bij over thema’s als drugs, de doe-het-zelfwinkel of wat een romantische avond precies inhoudt. En tot slot leren kinderen een essentiële vaardigheid in elke opvoeding: hoe ze moeten liegen. Kortom: de kinderen worden in sneltempo klaargestoomd voor het volwassen leven. 

Een hele resem BV’s krijgt er binnenkort dus een kleine spruit bij. Onder andere Herman Brusselmans, Natalia, Jonas Geirnaert, Wendy Van Wanten, Willie Wartaal, Philippe Geubels, Dana Winner, Jeroom Snelders, Gert Verhulst, Pat Krimson, Elodie Ouedraogo, Pommeline Tillière, Rik Verheye, Flor Decleir en Margriet Hermans wagen zich aan de zware ouderlijke taak.

Over De Oceaan (NIEUW)

Story image

Jani Kazaltzis, Imke Courtois, Dominique Persoone, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Evi Hanssen stappen samen aan boord van een zeiljacht om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te zeilen, onder het toeziend oog van de ervaren kapitein Piet Smet. Het is een extreem uitdagend avontuur omdat ze geen zeilervaring hebben en gedurende drie weken zullen afgesloten zijn van alle contact met de buitenwereld. Ze leggen hun lot volledig in de handen van de natuur en de oceaan.

De tocht van meer dan 5000 kilometer gaat van Lanzarote naar Guadeloupe. Onderweg zullen ze geen ondersteuning van buitenaf krijgen, vaart er geen assistentieschip mee, zullen ze buiten bereik van reddingshelicopters zeilen en zal er in de wijde omgeving geen land noch mens te bespeuren zijn. Ze varen dag en nacht door, zonder stoppen.

Over De Oceaan toont uit welk hout ze gesneden moeten zijn om de indrukwekkende Atlantische Oceaan over te steken, maar geeft ook een inkijk in de persoonlijke odyssee die elk bemanningslid zal ervaren in volledige afzondering.

Ja, Chef! (NIEUW)

Story image

Met de gloednieuwe docureeks Ja, Chef! brengt VIER dit najaar de weg naar de culinaire top van enkele jonge getalenteerde chefs in beeld.

Het leven van een jonge chef is keihard: lange werkdagen - tot 110 uur per week- en nauwelijks tijd voor familie, vrienden of hun eigen kinderen. Het financiële risico is groot. En de concurrentie bikkelhard. Kok zijn is niet alleen hun werk, het is hun leven. Constant zijn ze bezig met dingen opzoeken, creëren en ontdekken van nieuwe producten. Steeds is er die wil om te verbeteren en de druk om te presteren. Vaak ten koste van een leven met normale werkuren, een sociaal vangnet of een gezin. 

Vijf jonge Vlaamse topchefs zetten dit najaar hun restaurant voor ons open. Allemaal zijn ze gedreven door passie, adrenaline en ambitie. Internationale erkenning, GaultMillau-punten en Michelinsterren zijn kinderdromen van hen en daar hebben ze heel veel voor over. In Ja, Chef! volgen we het vallen, opstaan en weer doorgaan van deze creatieve doorzetters met hun eigen visie, problemen, en momenten van intens geluk. We volgen de chefs gedurende een zestal maanden van juni tot eind november, wanneer de sterren worden uitgedeeld. Slagen zij er in - om in dit horrorjaar voor de horeca – hun hoofd boven water te houden en hun droom te realiseren?

Justice For All (NIEUW)

Story image

In Justice For All zoomt programmamaker Peter Boeckx in op zeven strafpleiters aan de Vlaamse balie. Zeven karakters die stuk voor stuk op hun manier een gevecht met het gerecht leveren, maar telkens wel met één doel voor ogen: gerechtigheid. Afpersing, verkrachting, wapen- en drugshandel en moord: voor Pol Vandemeulebroucke, Omar Souidi, Mounir Souidi, Thomas Gillis, Dimitri de Béco, Bart Vosters en Bert Vanmechelen is het schering en inslag. Justice For All is een mix van docu en reality, waarin Vlaanderen kennismaakt met de mens achter de topadvocaten en hen volgt tijdens hun dagelijkse routine. 

Junior Bake Off Vlaanderen (NIEUW)

Story image

Jeroom Snelders is dit najaar de steun en toeverlaat van de junior amateurbakkers in het allereerste seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen.

In de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende strijden gedurende zes weken acht gepassioneerde jonge amateurbakkers om de titel van ‘Beste Junior Bakker’! Het resultaat van de jonge baktalenten zal eerst gratis bij Telenet te zien zijn voor alle Telenet TV-klanten, later op VIER.

Bake Off Vlaanderen (SEIZOEN 4)

Story image

In het vierde seizoen slaat Bake Off Vlaanderen haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende. Gastheer Wim Opbrouck, juryleden Herman Van Dender en Regula Ysewijn zijn terug van de partij samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers. De bakkers werken o.a. in thema’s rond liefde en illusie, krijgen hoog bezoek van een persoonlijke vriend van hofleverancier Herman Van Dender en wie zich de winnaar van 2020 mag kronen, dat krijgt de kijker allemaal te zien in het najaar op VIER. 

Bake Off Kerst (SEIZOEN 2)

Story image

Na zijn titel van ‘Beste Kerstbakker 2019’ is Jeroom dit najaar de gastheer bij de junior amateurbakkers. Alleen is onze presentator er niet happig op om zijn titel af te geven en kan dat wel eens voor verrassingen zorgen in de baktent. Vorig jaar sneeuwde het op de Bake Off Kerst-set en dat bij zo'n 40 graden, maar ook dit jaar belooft het een aflevering met kunst en vliegwerk te worden voor de vier bekende Vlamingen in de ‘Bake Off Vlaanderen’-kerstspecial.

De Rechtbank (SEIZOEN 10)

Story image

2020 is voor De Rechtbank een jubileumjaar. Al 9 seizoenen lang toont de reeks op unieke wijze de werking van justitie op het niveau van de burger. De rechtszaken ontvouwen zich voor de ogen van de kijkers, die vanop de eerste rij zien hoe rechters moeilijke knopen doorhakken en eerlijke vonnissen vellen. In het tiende seizoen worden de rechters met een resem nieuwe en zeer uiteenlopende zaken geconfronteerd. En ook in tijden van corona bleef de gerechtelijke molen draaien en moest justitie noodgedwongen inspelen op de uitzonderlijke crisis. Het jubileumseizoen is vanaf 24 augustus elke maandag om 20.35 te zien op VIER.

Wat als je vader je moeder slaat en bedreigt? Wat als er in volle coronatijd iemand spuwt naar een politieagent? Wat als je iets koopt op een tweedehands-website, maar je jouw aankoop nooit in handen krijgt? Wat als je op je 86ste een vluchtmisdrijf pleegt?

De 10e verjaardag van de succesvolle humaninterestreeks wordt gevierd met zeven nieuwe rechtersvrederechter Danny De Schepper (Hamme), vrederechter Stéphanie Joncheere (Mol), politierechter Marco Ossena Cantara (Verviers), correctionele rechter Willemijn Verhoeve (Turnhout), onderzoeksrechter Sophie Grégoire (Brussel), strafrechter Christel Cloostermans (Antwerpen) en correctionele rechter Suzy Vanhoonacker (Mechelen). Ook enkele bekende gezichten van de voorbije seizoenen keren terug: correctionele rechter Ann Debrule (Luik), onderzoeksrechter Theo Byl (Mechelen), correctionele rechter Ilse Caes (Antwerpen), correctionele rechter Ariane Braccio (Tongeren) en politierechter Geert Vandaele (Veurne). 

Niveau 4 Gent (SEIZOEN 3)

In Niveau 4 Gent biedt televisiemaker Eric Goens opnieuw een spectaculaire blik achter de schermen bij politiekorpsen in Belgische centrumsteden. In het derde seizoen strijkt Goens neer in Gent. De voorbije seizoenen scoorden niet alleen erg goed, het waren ook ruwe, spectaculaire en bij momenten ontnuchterende beelden van de interventieteams van diverse politiekorpsen in ons land. Geen enkele zender kwam zo dicht bij de dagelijkse strijd tegen terrorisme in onze hoofdstad en de stijgende zware criminaliteit in de centrumsteden Hasselt, Sint-Niklaas en Aalst als VIER. De actie, de scherpe blik van Goens, de vinger op de wonde: het zijn de perfecte ingrediënten voor spectaculaire True Crime van eigen bodem. Hij filmt op de achterbank van politiecombi’s tijdens interventies en patrouilles die vooral ’s nachts uit de hand durven lopen. Spannende achtervolgingen, arrestaties, drugscontroles en drugsrazzia’s zijn ook in de Arteveldestad geen uitzonderingen. Niveau 4 Gent start op woensdag 26 augustus om 20.35 op VIER. 

Gert Late Night (SEIZOEN 8)

Story image

Gert Verhulst en James Cooke zetten voor de start van hun achtste seizoen koers naar Blankenberge Blankenberge, wonderschone stad. Of toch in ieder geval een stad die deze zomer meermaals de actualiteit haalde. Vanaf maandag 31 augustus meert de Evanna drie weken lang aan in de moderne jachthaven om opnieuw tal van bekende en onbekende gasten te ontvangen. Als de herfst zich midden september aankondigt, vaart de Evanna weer naar haar thuishaven aan het Mas.

Gert en James hebben er alvast ontzettend veel zin in en slaan hun kajuitdeuren dit seizoen open voor onder meer Erik Van Looy, Benjamin Dalle, Connor Rousseau, Willy Sommers, Lotte Van Wezemael, Belle Perez, Jani Kazaltzis, Joris Hessels, Koen Crucke, Ella Leyers en Marc Van Ranst. Elke dag ontvangen onze kapiteins hun centrale daggast van ontbijt tot avondklok en ook ons Annie komt weer koken. De dagelijkse actuashow wordt nog steeds kopie conform coronamaatregelen gemaakt, maar het is geen geheim meer dat het in troebel water soms ook goed vissen is. Gert Late Night Lockdown haalde vorig seizoen zijn beste score ooit sinds de start van het programma met gemiddeld 430.000 kijkers en was dagelijks marktleider.

De Slimste Mens ter Wereld (SEIZOEN 18)

Story image

Onze Tony Corsari - in his early days -  is er klaar voor! Het zingen mag hij laten, maar kijkend Vlaanderen kan dit najaar wel weer voor de volle honderd procent rekenen op zijn krinklende winklende kwismaster Erik Van Looy. Die maakt het ongetwijfeld slim gezellig met reeds bevestigde deelnemers als Ella Leyers, Marie Verhulst, Kim Van Oncen en Miss België Celine Van Ouytsel, maar ook muzikaal met Miguel Wiels en razendsnel met de ploegbaas van Deceuninck Quickstep Patrick Lefevere . Zou de droom van de jury uitkomen en presenteert hun gastheer dit najaar mét mondmasker? Dat is ongetwijfeld een open deur intrappen. Veilig, vrolijk en met vreselijk veel vragen kleurt De Slimste Mens ter Wereld dit najaar de herfst in op VIER.

Huizenjagers (SEIZOEN 7)

Story image

Na Huizenjagers Vakantiehuizen staat er al een verse lading makelaars en kandidaat-kopers klaar om de vastgoedmarkt te verkennen in het nieuwe, reeds zevende seizoen van Huizenjagers. Dit keer moeten ze hun vastgoedportefeuille bovenhalen in Gent, de Groene Gordel, Limburg, de Noorderkempen en Brugge. Naast de verschillende streken schuimen de makelaars heel België af tijdens de Miljoenenweek, waarin de panden boven het stevige prijskaartje van 1 miljoen euro op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar.

Ook dit seizoen zijn er bekende koppen die beroep doen op de vakkennis van de Huizenjagers-professionals om voor hen de ideale stek te vinden. Zo is het nieuwbakken koppel Romy en Niels uit The Sky Is The Limit op zoek naar een warm liefdesnest. Ook influencer Freya Poppe - bekend van het VIJF-programma Pink Ambition - is één van de kandidaat-kopers. Huizenjagers is er telkens van maandag tot donderdag in de vooravond. 

Ooit Vrij (SEIZOEN 2)

Story image

Na het succes van seizoen 1 - gemiddeld 651.000 kijkers en 25,4% marktaandeel op VVA 18-54 - komt er een vervolg op de humaninterestreeks Ooit Vrij. VIER ontgrendelt opnieuw de gevangenis en volgt in het tweede seizoen dit keer zowel gedetineerden als geïnterneerden binnen én buiten de muren van de centrale gevangenis van Leuven en de gevangenissen in Oudenaarde, Ruiselede, Brugge en Wortel

Ooit Vrij zoekt antwoorden op de meest prangende vragen: hoe bepaal je of iemand weer klaar is voor een leven buiten de gevangenismuren? Hoe detecteer je of iemand schuldinzicht heeft? En wat als een reclassering volledig misloopt? Eén ding staat buiten kijf: de weg naar buiten begint op de dag dat een gedetineerde binnenkomt.

Ooit Vrij kon daarnaast ook exclusief meekijken tijdens de lockdown binnen de gevangenismuren. Hoe zorg je ervoor dat in tijden van corona de voeling tussen een gedetineerde en de maatschappij niet volledig dreigt weg te vallen? Sommige gedetineerden mogen tijdelijk naar huis, anderen blijven opgesloten, zonder het vooruitzicht van bezoek of lesmomenten. Het gevangenisleven ziet er plots helemaal anders uit.

Sports Late Night

Story image

Voetbalfans kunnen opgelucht ademhalen, want alle samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler Pro League zijn opnieuw op televisie te zien in het voetbalmagazine Sports Late Night. Net als vorig seizoen blijven presentatoren Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys in de basis staan. Zij gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten, blikken vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement uit de Belgische eerste klasse.

Nieuw dit seizoen is dat Sports Late Night verhuist naar zaterdag en zondag. Op vrijdag zal er – in tegenstelling tot vorig jaar – geen Sports Late Night op VIER te zien zijn. De voetbalmatch van die dag krijgt in het weekend wel een plek in de uitzending waarbij er dieper wordt ingegaan op de belangrijkste fases.

UEFA Champions League

De UEFA Champions League kreeg dit jaar een serieuze coronaklap te verwerken, maar de crème de la crème van het Europese profvoetbal staat te trappelen voor een nieuw seizoen van het Kampioenenbal. Als landskampioen is Club Brugge zeker van een plaats in de groepsfase. Alle dinsdagwedstrijden van de play-offs, de groepsfase, de achtste finales, kwartfinales en halve finales zijn naar goede gewoonte live te volgen op VIER met daarna een uitgebreide samenvatting van de overige wedstrijden van die dag. Wie wint de Beker met de Grote Oren?

De Premier

Story image

Ook de film De Premier - geregisseerd door Erik Van Looy - komt in het weekschema terecht vanaf dinsdag 1 september. In drie verschillende delen brengt VIER het verhaal van de Belgische eerste minister die op weg naar een belangrijke ontmoeting ontvoerd wordt. Hij verneemt dat ook zijn vrouw en kinderen worden gegijzeld. De Premier zal hen enkel terugzien indien hij de persoon die hij later die dag zal ontmoeten, vermoordt. En die persoon is niemand minder dan... de president van De Verenigde Staten. De Premier staat voor een onoplosbaar dilemma. Kiezen voor zijn publieke plicht of voor zijn vrouw en kinderen. Wat begon als een veelbelovende dag ontaardt in een ware nachtmerrie en emotionele rollercoaster.

wtFOCK

Story image

wtFOCK, de eerste online jongerensoap van SBS en Telenet, krijgt nieuwe afleveringen. Verliefdheid, vriendschap, nijd en de groeipijnen, taboes en onzekerheden van tieners spelen opnieuw de hoofdrol in het vervolg van de meest succesvolle online reeks van Vlaanderen.

Ook buitenlandse reeksen ontbreken dit najaar niet op VIER met Lance en Spitting Image

Lance (NIEUW)

Story image

"Ik zal je mijn waarheid vertellen. Ik zal niet liegen.” Dat beweert wielericoon Lance Armstrong in de uitgebreide documentaire Lance. Lance vertelt het verhaal over de opkomst van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière, zijn zeven opeenvolgende Tour de France-zeges én zijn val nadat hij opbiechtte dat hij betrokken was bij één van de grootste dopingschandalen allertijden. Het deed de wielersport op zijn grondvesten daveren. Waar liep het fout? En hoe kon dit schandaal zo lang onder de radar blijven? Armstrong deelt zijn waarheid met het grote publiek. Ook heel wat mensen uit de wielerwereld komen aan bod. 

Spitting Image (NIEUW)

Story image

Na 24 jaar is de populaire, satirische poppenshow Spitting Image terug van weggeweest. Heel wat wereldleiders, politici, celebrities en royals krijgen de hoofdrol ... als handpop. Al spottend worden de karikaturale figuren van o.a. Donald Trump, Greta Thunberg, Kim Kardashian, Mark Zuckerberg, Kanye West, Adele, Vladimir Poetin, prins Harry en Meghan Markle stevig op de korrel genomen.

DIT NAJAAR OP VIJF

Het najaar van VIJF, dat is meeleven met Love Island en meegieren met Martien Meiland

Story image

Op maandag 31 augustus verklaren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood met een liefdesschot vanuit Gran Canaria het najaar van VIJF voor geopend. Tien Vlaamse en Nederlands singles vertoeven vanaf dan zes weken lang met elkaar in de luxueuze Love Island-villa in de hoop hun liefdesmatch te vinden. De singles moeten zich volledig openstellen voor de liefde én ook de harten van de kijkers zien te veroveren. Zij bepalen welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland. Vorig jaar hielden acht kandidaten een relatie over aan hun liefdesavontuur.

Naast de dagelijkse reality en liefdesperikelen van Love Island brengt VIJF dit najaar ook nieuwe afleveringen van de Meilandjes. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland volgen we de avonturen van kasteelheer Martien Meiland, zijn steun en toeverlaat Erica, dochters Maxime en Montana en kleindochter Claire. Dit seizoen staat in het teken van, hoe kan het ook anders, de terugkeer naar Nederland. De coronacrisis heeft de beslissing om het kasteel te koop te zetten in een stroomversnelling gebracht. De familie heeft in Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt en zal het Franse leven uiteindelijk achter zich laten.

Vanaf september kan je bij VIJF ook terecht voor de Amerikaanse versie van Temptation Island. In Temptation Island USA gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? 

VIJF brengt dit najaar opnieuw ontspannende dates met de dokters van Grey’s Anatomy in nieuwe afleveringen van de populaire reeks, en we maken ook kennis met vijf jonge verpleegkundigen van het St. Mary's-ziekenhuis in de gloednieuwe dramareeks Nurses. Met nieuwe afleveringen van Manifest, FBI en Criminal Minds zorgt VIJF vanaf september voor enkele vaste afspraken. Maar VIJF verrast dit najaar ook met Au Pairs, de Nederlandse reeks waarin vier jonge vrouwen worden gevolgd die naar Los Angeles trekken voor het avontuur van hun leven. Poepluiers, drammerige peuters en slapeloze nachten, maar dat allemaal wel in The City of Dreams. Naast oppassen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Hun verwachtingen zijn hooggespannen, maar worden ze ook werkelijkheid?

Ook nieuw dit najaar bij VIJF is de veelgeprezen dramareeks van de hand van Desperate Housewives-brein Marc Cherry: Why Women Kill. In deze nieuwe crimeserie met een knipoog volgen we drie vrouwen (rollen voor onder meer Lucy Liu en Ginnifer Goodwin) uit even veel decennia. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis en proberen elk op hun eigen manier om te gaan met bedrog en verraad.

Met Katy Keene, de spin-off van Riverdale, zorgt VIJF voor een laatste nieuwe aanwinst in haar aanbod van de leukste en spannendste series. In Katy Keene volgen we aspirant-modeontwerper Katy Keene (Lucy Hale), Josie McCoy (Ashleigh Murray) en hun vrienden. Ze hebben maar één doel: hun dromen in New York City waarmaken.

DIT NAJAAR OP ZES

De American lovers onder ons worden op ZES op hun wenken bediend met tal van titels uit de States

Story image

Blood. Sweat. Respect. Titan. Nieuw dit najaar is The Titan Games. Niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson presenteert deze nieuwe epic competitie, waarin alledaagse atleten hun krachten meten in slopende uitdagingen en allerlei challenges om een kans te maken op de jackpot van 100.000 euro. Het begrip ‘sportwedstrijd’ zal nooit meer hetzelfde zijn. Wie kroont zich tot een echte Titan? 

Voor de diehard seriekijkers is er goed nieuws, want enkele topseries keren terug met nieuwe afleveringen. Blindspot en Blue Bloods staan klaar om gebingewatched te worden. En vanaf september maakt Two and a Half Men zijn comeback in de vooravond.

En tijdens de herfstvakantie vallen er opnieuw lijken uit de kast. Letterlijk dan want ZES haalt heel wat Halloween classics van onder het stof. Eén week lang staat horror centraal in onder andere de tv-première van The Conjuring 2.

 

Over De Vijver Media

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

De Vijver Media