Ideale SBS-najaarsmix op weekdagen én weekends geeft VIER, VIJF & ZES wind in de zeilen

Ideale SBS-najaarsmix op weekdagen én weekends geeft VIER, VIJF & ZES wind in de zeilen

Meer dan ooit heeft SBS de wind in de zeilen: VIER, VIJF en ZES groeien sinds januari tot een mooie 19,9% marktaandeel. Ter vergelijking: in dezelfde periode vorig jaar haalde SBS 18,6%. Vanaf 26 augustus bouwen VIER, VIJF en ZES verder aan hun succesvolle fundamenten met zowel sport als entertainment in het weekend, vaste afspraken op weekdagen met Gert Late Night en De Slimste Mens ter Wereld en daarbovenop in het najaar en de winter zeven nieuwe lokale programmatitels: De Battle, Ooit Vrij, Help, mijn borsten staan online, Forever Young, Het Parket, Monacovrouwen én Celebs gaan Daten. Ook het gloednieuwe, prestigieuze avontuurlijke VIER-programma wordt de komende maanden te water gelaten: Over De Oceaan.

Met de dagelijkse Gert Late Night en De Slimste Mens ter Wereld zit VIER stevig op koers. Intussen is Huizenjagers uitgegroeid tot een succesvol en veelbekeken afspraak in de vooravond. Vaste waarde De Rechtbank introduceert zes nieuwe rechters, terwijl Bake Off Vlaanderen met Wim Opbrouck en Zo Man Zo Vrouw met Jani Kazaltzis straffe fictiereeksen Callboys en Auwch naast zich krijgen. VIER verwent de voetbalfans op dinsdag met Champions League, terwijl Sports Late Night op vrijdag, zaterdag en zondag dé afspraak is. In het weekend is er dit najaar ook het tweede seizoen van de veelbesproken live danswedstrijd Dancing With The Stars. Dit najaar en deze winter brengt VIER vijf nieuwe programma’s én start de zender met de ontwikkeling van een prestigieus Woestijnvis-programma: De Battle, Ooit Vrij, Help, mijn borsten staan online, Forever Young, Het Parket en Over De Oceaan.

De Battle (NIEUW)

Al sinds januari zijn Gert Verhulst, James Cooke hun lichaam en geest intensief aan het trainen om verschillende spectaculaire en aartsmoeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen in De Battle. In deze unieke en grootse studioshow - mét livepubliek – wordt het duo volledig uit hun comfortzone gehaald. Bekende Vlamingen en bekende Nederlanders zorgen voor de uitdagingen, Gert en James zorgen voor de uitvoering ervan. Van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogtes tot next level hersentraining. Ze doen het allemaal. Ze gaan de spannende strijd aan met hun Nederlandse collega’s Katja Schuurman en Najib Amhali, met de uitdaging en vooral met zichzelf. Wat is de kans dat ze ook effectief slagen in hun opdrachten?

Story image

De presentator van de splinternieuwe VIER-show is niemand minder dan MNM-dj en De Slimste Mens Ter Wereld Peter Van de Veire. Peter zal de studioshow van begin tot einde in goede banen leiden en ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt tijdens het uitvoeren van de opdrachten. En dat allemaal in een uitverkocht Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Ooit Vrij (NIEUW)

Story image

Elke dag lees je in de kranten verhalen over gevangenisstraffen. Hoeveel jaar cel iemand riskeert. Hoe snel iemand weer kan vrijkomen. Hoe een penitentiair verlof soms helemaal misloopt. En vooral: wie er in hemelsnaam heeft beslist dat die bepaalde gedetineerde de vier muren van de gevangenis heeft mogen verlaten. Het antwoord op die vragen krijg je in het nieuwe Woestijnvis-programma Ooit Vrij.

Help, mijn borsten staan online (NIEUW)

Story image

Evi Hanssen neemt je mee naar de donkerste kant van het internet, waar je pikante selfie plots niet meer privé is, waar de lieve jongen die met je dochter aan het chatten is plots een man van 57 jaar blijkt te zijn en waar die ene gênante foto het perfecte middel blijkt te zijn om je voor een paar honderd of duizend euro af te persen. Welkom in het nieuwe wilde westen, de wondere wereld van sexting, grooming, catfish en sextortion. Vier fenomenen, vier afleveringen, het internet zoals je het liever nìet wil leren kennen.

Een naaktfoto versturen lijkt in eerste instantie onschuldig maar de gevolgen zijn vaak verwoestend. Is het mogelijk de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven achtervolgen? Evi praat met slachtoffers en experten en beantwoordt alle vragen. Evi gaat ook de confrontatie met de daders niet uit de weg. Help, mijn borsten staan online wil het taboe rond deze thema’s doorbreken, want vooral schaamte overheerst bij de slachtoffers, terwijl het echt iedereen kan overkomen.

Forever Young (NIEUW)

Story image

In Forever Young gaat Frances Lefebure (Hotel Römantiek, Make Belgium Great Again) samen met de kijker mee op de laatste reis van een verloren zoon, dochter, broer of zus. Elk jaar trekken honderden Vlaamse jongeren de wereld in, hun dromen achterna. Om de wereld te zien; nieuwe plekken te ontdekken; het leven te vieren. Het zijn ervaringen om levenslang te koesteren. Maar soms gaat er op die onvergetelijke reis iets heel erg mis: door een ongeluk, een dramatische wending van het lot of plotse ziekte keren sommigen van hen nooit naar huis terug.

Ze worden enkel nog een naam op de voorpagina van de krant, met hun leeftijd tussen haakjes, maar zelden lees je wie ze écht waren. Wat ze betekenden voor hun familie en vrienden. Wat die reis deed met hen en wat het leven voor hen de moeite waard maakte. Hun familie blijft met even grote vragen achter: wat is er gebeurd tijdens die laatste dagen? En vooral: was hun zoon, dochter, broer of zus gelukkig op dat fatale moment?

Frances reist die jongeren achterna. Samen met broers, zussen, ouders of beste vrienden maakt Frances die laatste reis opnieuw, en onderweg houden ze de warme herinneringen aan aan dat veel te korte leven springlevend. Pakkende portretten over jonge helden die zoveel meer waren dan ‘op het verkeerde moment op de verkeerde plaats’.

Forever Young is een adaptatie van Break Free (VARA/BNN/SkyhighTV). In Nederland won de documentairereeks verschillende prijzen.

Het Parket (NIEUW)

Story image

Voor de eerste keer in zijn bestaan opent Het Parket alle deuren om zo een inkijk te geven in zijn werking: van de winkeldief die op de rooster wordt gelegd door de parketmagistraat, over de openbare aanklager die zich minutieus voorbereidt op een assisenzaak tegen een moordenaar, tot de magistrate die ter plaatse komt voor een afstapping bij een moordzaak,… Eén jaar lang volgen de cameraploegen alle activiteit voor en achter de schermen van 80 magistraten en 200 medewerkers, verspreid over drie afdelingen in Gent, Oudenaarde en Dendermonde.

Het Nieuwshuis ontwart in deze docureeks het schier eindeloze kluwen achter de schermen van het openbaar ministerie: jeugd- en familiezaken, dagdagelijkse straatcriminaliteit, moordzaken, economische en financiële fraude, slachtofferonthaal,…
​Het parket, alias het openbaar ministerie, alias de hoogste hoeder van de openbare orde in dit land. Binnenkort op VIER.

Over De Oceaan (NIEUW)

Story image

De komende maanden start Woestijnvis met de opnames van een gloednieuw prestigieus avontuurlijk programma voor VIER. In Over de Oceaan steken zes bekende Vlamingen zonder enige zeilervaring met een zeilboot de Atlantische Oceaan over. Onder het toeziend oog van een ervaren kapitein, maar zonder enige ondersteuning van buitenaf, zonder assistentieschip in de buurt en ver weg van het vasteland zullen ze meer dan 5000 kilometer non-stop de oceaan trotseren. Dag of nacht, de wind beslist alles. Uit welk hout zijn de onervaren zeilers gesneden?  Wat leren ze over zichzelf in volledige afzondering? En hoe voelt het om de confrontatie op te zoeken met de ruwheid van moeder natuur?  

Callboys (seizoen 2)

Story image

Callboys Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Jay Vleugels (Rik Verheye) namen ons vorig seizoen mee naar een wereld van oversized dildo's en nog oversizedere ego's. Verblind door weinig zelfkennis en een overdosis testosteron werkte het gigolocollectief zich reddeloos in de schulden. De onzekerheid, ijdelheid en gekrenkte trots leidden uiteindelijk tot de tragische dood van Jay Vleugels.

Nu zijn de boys back. Back in business. En alles is veranderd. Want de Callboys willen naar het volgende level. Devon, Randy, Wesley en Jeremy – de identiteke tweelingbroer van wijlen Jay- Vleugels zijn in 2019 vastbesloten om de escortsector plat te spelen. Of hoe de M van Mij de W van Wij wordt. Met een nieuw élan slagen de jongens erin om overeind te krabbelen, waarbij ze meer aan moed dan aan wijsheid winnen. Vol enthousiasme over hun nieuwe start vergeten ze de brokken die ze eerder hebben gemaakt.

Callboys is een reeks van Jan Eelen, die met In De Gloria, Het Eiland en De Ronde een unieke standaard heeft gezet binnen het Vlaamse comedy-drama. Zijn personages zijn even grotesk als herkenbaar, en wat hij hen aandoet zou misantroop zijn, als het niet zo grappig en diepmenselijk was.

De Rechtbank (seizoen 9)

Story image

Een vader steekt zijn zoon neer en zegt zich niets meer te herinneren. Of je investeert met drie in een muziekstudio, maar krijgt dan ruzie. Op klaarlichte dag wordt iemand zeven keer beschoten voor de ogen van een bus schoolkinderen. Wat als je zoon zo agressief was dat je hem pas tot rede kan brengen in de rechtbank?  Wat doe je als rechter als een vrouw plots haar hele verhaal van partnergeweld wijzigt? Of je moeder heeft geheugenproblemen en iemand heeft haar bankkaart gebruikt ... Met dit en nog zoveel meer worden zes nieuwe en 4 bekende rechters vanaf maandag 26 augustus geconfronteerd in het negende seizoen van De Rechtbank.

Bekende rechters Geert Vandaele (politierechtbank Veurne), Ariane Braccio (correctionele rechtbank Tongeren), Lionel Dessart (politierechter Luik) en onderzoeksrechter Karel Van Cauwenberghe zijn terug op post. En 6 nieuwe gezichten zetten de deuren van hun rechtszaal open: vrederechters Annemie Robbijns (Jette), Dieter Vanoutrive (Gent) en Koenraad De Greve (Gent), correctionele rechters Anne Debrule (Luik) en Pieter-Jan Steverlinck (Hasselt & Tongeren) en onderzoeksrechter Lionel Kaëns (Charleroi).

Bake Off Vlaanderen (seizoen 3)

Story image

Geboren met een baksteen in de maag, maar grootgebracht met taarten en gebak. Voor de Vlaming is ook Bake Off Vlaanderen ondertussen een traditie geworden om duimen en vingers bij af te likken. De iconische witte Bake Off-tent strijkt voor de derde keer neer in Vlaanderen. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen. Wim Opbrouck zorgt als gastheer opnieuw voor de kers op de taart, hofleverancier-patissier Herman Van Dender en culinair auteur en food historica Regula Ysewijn zijn weer van de partij als jury.

De kerstperiode is daarnaast dé periode bij uitstek voor gebakjes en zoetigheden, dus is er ook een kerstspecial waarin BV’s hun bakkunsten mogen showen aan het grote publiek.

Huizenjagers (seizoen 5)

Story image

In de vooravond bouwt VIER een mooie traditie op met Huizenjagers en tradities zijn er om in ere te houden. De huizenmarkt is nog lang niet verzadigd, dus steken de makelaars in het nieuwe, vijfde seizoen van Huizenjagers opnieuw de handen uit de mouwen om het geschikte pand te vinden. 10 weken lang – van maandag tot donderdag – hebben ze maar één doel voor ogen: de trofee van beste makelaar in de wacht slepen. Maar wie krijgt uiteindelijk het meeste punten van de kandidaat-kopers? Elke misstap, blunder, straffe zet of sterke verkoopstechniek wordt grondig onder de loep genomen.

En de kandidaat-kopers zijn niet de eerste de besten: dj Pat Krimson en Loredana willen een huis met een hoek af en liefst zonder trappen, profvoetballer Maxime Biset heeft zijn zinnen gezet op een herenhuis, plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zoekt het ideale pand voor een nieuwe kliniek en retraitecentrum en schlagerkoning Steve Tielens wil een woonst met polonaisemogelijkheden.

Dit seizoen trekt Huizenjagers naar Midden-Limburg, Antwerpen, Rivierenland, de Antwerpse rand, Brugge, de Leiestreek, Gent, de Kempen en de Kust. Ook de Miljoenenweek is terug, waarin de Huizenjagers jagen op de meest exclusieve gebouwen, huizen en villa’s met een prijskaartje van minstens 1 miljoen euro.

De Slimste Mens Ter Wereld (seizoen 17)

Story image

Quizzen zit in ons bloed. Daarom komt de best bekeken quiz van Vlaanderen terug dit najaar. Een dagelijks doch immer spannend gevecht tussen drie prominenten in een arena van weten, wagen en winnen. Dagelijks de tranen van en voor een gesneuveld soldaat. Dagelijks de bloeddorst van de nieuwkomer in het veld. Want  de laatste overlevende mag zich een jaar lang ‘de slimste mens ter wereld’ noemen. Opperquizmaster Erik Van Looy maakt zich alvast op voor het zeventiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Natalia, Jeroen Meus, Philippe Geubels en Bart Schols wagen zich al zeker op het slagveld.

Gert Late Night (seizoen 6)

Story image

Met zijn vijf seizoenen en 128 afleveringen is Gert Late Night de referentie voor een spraakmakende talkshow. Gert Late Night wordt dit najaar ‘Hert Vree Loate’.  Want de eerste twee weken legt de machtige Evanna aan aan de Oosteroever in Oostende. De stad aan zee ontvangt, met haar uitmuntende gastvrijheid, Gert en James in hun territoriale wateren voor een prachtige nazomerse start. Aan het strand van Oostende zullen onder andere Tourist LeMC, Pascale Naessens, Kevin Janssens, Christoff en Ann Swartenbroeckx het mooie weer maken. Maar Mas is more! Want na deze maritieme romance zet de Evanna koers naar haar thuishaven voor een geweldige doorstart met actuele doch persoonlijke gesprekken en af en toe wat authentiek Antwerps overdrijven.

Zo Man Zo Vrouw (seizoen 12)

Story image

Gert en James zorgden voor een nieuwe talkshowwind en Jani zet zich al 11 seizoenen in voor een modebewuster klimaat. In het nieuwe, twaalfde seizoen van Zo Man Zo Vrouw haalt Jani het grof geschut boven. Met een sloophamer in de ene hand en een vuilniszak in de andere rekent hij af met foute kleerkasten, modeblunders en lelijke prints. Leggings zijn voor hem geen broeken, crocs zijn een doorn in zijn oog en fleece is zowat zijn ergste nachtmerrie, maar na elf seizoenen hebben 5 Vlaamse koppels de boodschap nog steeds niet begrepen en roepen ze de hulp in van de stijlgoeroe voor een volledige en vooral broodnodige make-over.

Ook Erik Van Looy en Barbara Sarafian openen met een bang hartje de deuren van hun kleerkast en trappen het nieuwe seizoen af. De ene kennen we van zijn saaie blauwe kostuums. De andere ondergaat als actrice een veelvoud aan metamorfoses. En wat blijkt: ze komt er steeds bijzonder goed mee weg. Voor Barbara mag het al eens opvallen met fluo en glitter. Erik beweegt zich liefst zo onopvallend mogelijk over straat, inclusief pet en T-shirt uit de vorige eeuw. Een clash van uitersten, behalve wat charisma betreft. Daar scheren ze beiden hoge toppen. En na de make-over van Jani is zelfs the sky geen limit meer voor deze twee toppers.

Dancing With The Stars (seizoen 2)

Story image

Aan stijl geen gebrek in Dancing With The Stars, maar wie wordt de opvolger van James Cooke? Ook nu gaat VIER op zoek naar de best dansende BV in het tweede seizoen van Dancing With The Stars. In deze uitdagende show gaan een resem bekende gezichten het dansavontuur van hun leven aan. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de BV’s nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een professionele videoclip. De jury en de kijkers thuis beslissen uiteindelijk wie hen het meest heeft kunnen verleiden.

Ondertussen zijn er al enkele dansers bekend: Jani ruilt zijn plek als presentator naast Gert Verhulst in om te shinen op de dansvloer, schlagerzanger Christoff waagt zich aan de uitdaging en ook Julie Vermeire, de dochter van Jacques, zet alles op alles in het nieuwe seizoen. Dancing with the Stars wordt dit najaar gehost door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Sports Late Night

Story image

Discoballen kleuren de dansvloer van Dancing With The Stars, maar in het weekend zijn het de voetballen die scoren. Op vrijdag, zaterdag en zondag staan de samenvattingen en analyses van de wedstrijden uit de Jupiler Pro League centraal in Sports Late Night. Op vrijdag en zaterdag overlopen Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys alle matchen, doelpunten en betwistbare fases van de dag. Op zondag is het programma dé afsluiter van een weekend vol voetbal met uitgebreide analyses van de wedstrijden van de dag en het voorbije sportweekend samen met de nieuwe voetbalexpert en analist Hein Vanhaezebrouck en vaste waarden van de kern Geert De Vlieger en Bob Peeters. Samen ontvangen ze verschillende bekende voetbalgasten. Sports Late Night volgt ook de Belgen in het buitenland op de voet en zorgt voor een overzicht met alle hoogtepunten van wedstrijden uit de Engelse, Spaanse, Duitse en Italiaanse competitie. Wat doet Kompany met zijn Anderlecht? Maakt Club Brugge zijn nationale en internationale ambities waar? En hoe ziet de toekomst van KV Mechelen eruit?

Champions League

VIER brengt ook internationaal voetbal van de bovenste plank in de UEFA Champions League. De wedstrijden van de play-offs en de groepsfase van het kampioenenbal zijn in het najaar telkens op dinsdag live te volgen op de zender, met telkens ook de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van die dag. Club Brugge is op dit moment nog in de running voor een groepsfaseticket.

25 jaar Friends

Story image

Friends blaast 25 kaarsjes uit en VIER viert mee: in september trakteert VIER elke dag op een dubbele portie van de iconische reeks. Dat betekent elke dag twee afleveringen lang meeleven met de fratsen van Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Chandler en Joey. En dus ook nog één keertje beleven hoe Rachel en Ross een pauze namen, meezingen met Phoebe tijdens Smelly Cat en natuurlijk verleiden samen met Joey’s standaardzin: “how you doin’?”.

Auwch (seizoen 3)

Story image

Ook Auwch_ is terug van weggeweest. In het derde seizoen gaat Jan Verheyen dood. Collega’s-Kampioenen Jaak Van Assche, Tuur De Weert en Marijn De Valck krijgen een deel van zijn erfenis, Wesley Sonck heeft uiterst kostbare voeten, Hilde De Baerdemaker is geestesziek, Axel Daeseleire doet auditie voor de rol van Marcus Burnett in Bad Boys 3 en Ben Segers wordt wakker naast een jonge griet na een dronken nacht: dat kan alleen maar Auwch_  zijn, met een derde seizoen ongegeneerde en politiek incorrecte humor.

WTFOCK

Story image

Vorig jaar startte VIER samen met Telenet de eerste online soap voor jongeren op: wtFOCK. Verliefdheid, vriendschap, nijd en de groeipijnen, taboes en onzekerheden van het tiener zijn spelen dit najaar opnieuw de hoofdrol in het vervolg van de meest succesvolle online reeks van Vlaanderen.

VIJF GAAT NAJAAR IN MET 2 NIEUWKOMERS MONACOVROUWEN & CELEBS GAAN DATEN

Story image

VIJF zet dit najaar verder in op verleiding met de veelbesproken VIP-editie van Temptation Island: Temptation Island Vips. In het dramatische seizoen van Temptation Island VIPS gaan onder meer Fabrizio en Pommeline de ultieme relatietest aan. De Griekse tattoo-artist en zijn - toenmalige - blonde verloofde waagden de sprong. Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Of kregen ze er alsnog hun happy end? Dat ontdek je vanaf september bij VIJF.

Presentatieduo Kaj Gorgels en Yolanthe Cabau van Kasbergen staan de deelnemers bij in de spannende relatietest. Naast Pommelizio doen ook Channah en Quentin, bekend van de Nederlandse reeks van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 3, mee. Ook Yasmine en haar vriend Thomas Cox, bekende Nederlandse Youtubers, hopen elkaar eeuwige trouw te kunnen bewijzen in Temptation Island VIPS. Damian - bekend van het feestprogramma Oh Oh Daar Gaan We Weer, het vervolg op het veelbesproken Oh Oh Cherso - en Shirley zijn er ook bij.

Story image

Hoe voelt het om de schaamte opzij te zetten en te daten met onbekenden? In het nieuwe VIJF-programma Celebs gaan Daten gooien vier single celebrities zich dit najaar in een datingavontuur om vrank en vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen. En dat doen ze onder het waakzame oog van Jani Kazaltzis en Goedele Liekens. De kijker volgt alles op de voet en op het einde wordt de balans opgemaakt: bloeit er iets mooits voort uit de dates of blijven ze single?

Story image

 

Ook de tot de verbeelding sprekende titel Monacovrouwen is helemaal nieuw op VIJF: de reeks volgt vier excentrieke vrouwen die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco, compleet met decadente uitspattingen, grote dromen, kleine onzekerheden en héél veel geld. Allemaal zijn ze mooi en rijk, maar allemaal hebben ze ook hun eigen verhaal.

Dit najaar zijn ook de dokters van Grey’s Anatomy opnieuw van de partij met nieuwe afleveringen van de populaire reeks. De serie mag zich tegenwoordig de langslopende ziekenhuisserie ter wereld noemen, want met 332 afleveringen stoot de reeks van de hand van Shonda Rhimes E.R. van de troon. Ook kleppers New Amsterdam en Instinct staan klaar met een verse lading afleveringen.

VIJF werd deze zomer veroverd door de charmante Martien Meiland en zijn gezin, die voor de tweede maal naar Frankrijk trokken en daar een oud kasteel onder handen namen. Ze toverden het bouwvallige pand om tot hun Chateau Meiland. Na het succes van het eerste seizoen brengt VIJF in september ook het tweede seizoen van de serie rond de knotsgekke Nederlandse familie.

Nog een knotsgekke Nederlander die in België al menig harten stal is André Hazes jr. En ook hij maakt opnieuw zijn opwachting op VIJF. In André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven is te zien hoe André went aan het leven als jonge vader én dat combineert met zijn succesvolle muziekcarrière. Met zijn Monique aan zijn zijde slaat de sympathieke zanger zich er wel door.

Ook aan topfilms geen gebrek. Zo wordt oktober omgedoopt tot Mooie Mannen Maand. Elke zaterdag vullen de knapste hunks uit de filmwereld het televisiescherm zoals onder andere Channing Tatum, Bradley Cooper en Zac Efron. In November leeft de zender mee met Bella Swan in de Twilight-saga. December, dé feestmaand, brengt voor veel mensen heel wat stress met zich mee. Cadeaus kopen, een nieuwe outfit kiezen voor elk familiefeest, van hot naar her lopen om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen, … Dat bezorgt veel mensen Stressmas. Daar wil VIJF dit jaar komaf mee maken, daarom brengt de zender met 25 Days Of Christmas een ontspannen kerstsfeer in huis, met 25 dagen lang kerstfilms. Op die manier geniet iedereen van een relaxte kerstperiode en een nog beter eindejaar.

USA ALL DAY OP ZES MET SCORPION, MACGYVER, INDIANA JONES EN WWE SMACKDOWN & RAW

ZES blijft de verwachtingen overtreffen en is bij de kleine Vlaamse zenders uitgegroeid tot een vaste waarde die USA All Day hoog in het vaandel voert.

September begint meteen goed met nieuwe afleveringen van de topreeks Scorpion. Ook in het derde seizoen lost O'Brien samen met zijn geniale vrienden complexe problemen op en redden ze zo talloze levens. Maar dat is niet de enige steengoede serie die ZES dit najaar te bieden heeft, want ook MacGyver is terug met nieuwe afleveringen. In oktober komen de vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver en zijn team terug naar het kleine scherm. MacGyver gebruikt zijn wetenschappelijke kennis en inventiviteit om uit allerlei haast uitzichtloze situaties te ontkomen. Later, in december, is het nieuwe seizoen van Blindspot te zien waarin Jane en het team van de FBI de gevaarlijkste criminelen op de hielen zitten.

ZES zet in september ook Indiana Jones in de spotlights. Vier woensdagen lang haalt Harrison Ford zijn hoed en zweep van onder het stof: Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull passeren de revue. Traditiegetrouw zendt ZES ook dit jaar een hele week horrorfilms uit tijdens de herfstvakantie om alvast in Halloweenstemming te komen met titels als Wolves at the Door, The Conjuring en Annabelle.

WWE Raw en Smackdown zijn ondertussen al oudgedienden op ZES maar zijn daarom niet minder geliefd. Ook het spektakelworstelen met een erg hoog USA-gehalte blijft een vaste waarde op woensdagavond.

Naar jaarlijkse gewoonte zet ZES dit najaar ook de meest uitzonderlijke televisieprestaties in the picture tijdens een uitgebreide samenvatting van 71ste editie van The Emmy Awards. Een avond vol glitter en glamour in ware USA-stijl komt zo opnieuw naar Vlaanderen.

 

 

 

 

 

 

Over De Vijver Media

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

De Vijver Media