Annick Bongers programmadirecteur VIER, VIJF en ZES

Annick Bongers programmadirecteur VIER, VIJF en ZES

CEO Peter Quaghebeur heeft VIER-netmanager Annick Bongers aangesteld als programmadirecteur van SBS Belgium (VIER, VIJF en vanaf oktober ook ZES). Sinds juni 2014 leidt Annick als netmanager VIER, waar ze de drijvende kracht is achter successen als Terug naar Eigen land, Jani gaat en de comeback van De Mol.

Annick begon meer dan twintig jaar geleden na haar studies aan Sint Lucas bij de toenmalige (Paul Jambers’) Televisiefabriek om daarna een van de eerste medewerkers te worden van Woestijnvis. Daar werkte ze mee aan programma’s als Topdokters, De bende Haemers, de school van Lukaku,  Het geslacht de Pauw, Man bijt Hond en vele andere. Isabelle Dams blijft als netmanager VIJF leiden, voortaan maakt Annick als programmadirecteur deel uit van het directie-comité van SBS Belgium. 

Over De Vijver Media

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

De Vijver Media